Национална среща – Организационната стратегия на „Надежда и домове за децата“ в действие

Екипът на НДД – България се събра, за да сподели как на практика прилага ценностите – кураж, почтеност и професионализъм в пряката си работа  с деца, семейства и партньори, както и при взаимодействие с колеги.  Удоволствие  и забавление за всички експерти от НДД – България  бе да претворят ценностите на организацията и как допринасят чрез своята пряка работа за постигане целите на стратегията на НДД.

Развитие на Стратегията през фокуса на ценностите на организацията.

КУРАЖ, видян през погледа ни, който е: Когато успеем да работим заедно ние постигаме живот за всяко едно дете. Изграждаме щит с нашите сърца, с който побеждаваме лошото и променяме средата около нас.

ПОЧТЕНОСТТА я видяхме като единомислие между всички нас, искреност, уважение, семейство, смелост, сила, прозрачност, доверие, себеотрицание. Основното ни вярване е да приемаме всички такива каквито са. ПОЧТЕНОСТТА е нашата чаша с вода, която ежедневно поднасяме за себе си и другите.

Какъв е ПРОФЕСИОНАЛИЗМЪТ ни в работата – спирала от непрекъснат процес, предизвикателство, развитие от взети решения, любов, изпълнена с емоции и идеии, надежда и протегната ръка към хората и всички партньори, амбиция и знание за иновация. ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ е толерантността да е водеща, при промяната на нагласите в обществото ни и да приема децата като личности.

Националната среща бе да се отворим още повече към нашите деца, семейства и партньори, за да сме удовлетворени от постигането на резултати в дългосрочен план.

Всеки си тръгна зареден с нови идеи, мотивиран, за да продължи да работи за премахване на институционалата грижа за деца в България.

Прочетете още ...

Обученията са нашият път към успеха

Всеки екип има нужда да се обучава в ефективни техники на комуникация. Поддържане на високо ниво на знания е само предпоставка за ефективно общуване.  В

Посланик на доброто

Георги Симеонов, изпълнителен директор на „Надежда и домове за децата – клон България“ получи наградата „Посланик на доброто“ от Лазар Лазаров, вицепремиер и министър  на

Върни се обратно в