Благодарим за доверието „Mihaleva for Hope“

Ежедневната работа в полза за семействата в криза ни среща с интересни хора. Хора, изпълнени със страх за бъдещето на децата им. Страх от безпътицата, в която се намират и с огромно очакване да им посочим път за справяне със ситуацията.   Това налага да сме отдадени на каузата за създаване на възможности за добро бъдеще на децата.

Подпомагаме семействата да си намерят работа, децата да ходят на училище, да  подредят свой дом и да имат надежда за бъдещето. Много често откриваме и нови партньори, които с радост се включват в нашата дейност. Такъв партньор открихме в лицето на фондация „Mihaleva for Hope“ . Събраните от тях помощи ни бяха предоставени за децата, с които работим. Общото ни разбиране за това, че децата трябва да живеят в семейна среда ни дава надежда, че те в бъдеще няма да попадат и да живеят в институции. Семейството, със своите ценности и устои, няма как да бъде заменено.

„Mihaleva for Hope“ осъществява своята  дейност и се стреми да предоставя помощ и подкрепа за нуждаещи се лица и общности. Екипът на фондацията работи по проекти, които да окажат положителен ефект върху живота на хората, където и когато е нужно.

Добрите идеи ни събират, а мечтите се превръщат в реалност, когато много хора повярват, че могат да си подадат ръка.

Благодарим за доверието „Mihaleva for Hope“!

Прочетете още ...

Инициатива с кауза

Тази седмица сме част от един прекрасен базар за великденска украса. Заредихме се с приятна енергия и емоции  в сградата на  Електрохолд България. Ето как

Нашата емоционална събота

С участниците в програмата за детско и младежко участие към „Надежда и домове за децата – клон България“ посетихме децата и младежите, настанени в Центъра

Върни се обратно в