Едно отговорно партньорство

Лидл България  отново се включват да подпомогнем семейства, които са в криза. Радваме се изключително много, че заедно успяваме да намерим път при преодоляване на раздяла на деца от родители. Децата са най-щастливи от това, че живеят в една по-сигурна среда и заедно с роднините си ще могат да имат хубаво лято.

Полученото дарение от над 40 кашона с текстилни изделия, уреди за дома, детски играчки и книги ще достигнат до София град, София област, Бургас, Видин, Враца, Велико Търново, Кърджали, Хасково, Плевен, Стара Загора, Сливен, Ямбол и Варна.

В началото на лятото сме и дарението ще достигне до семействата в близките дни, за да може през летните месеци да се спестят пари, които семействата ще използват за децата. Живот в сигурна и любяща среда е нашата цел и постоянно търсим партньори за постигането ѝ. Можете да сте част и Вие от подобряване на живота на дете с дарение.

Лидл България, благодарим за подкрепата!

Прочетете още ...

Върни ме у дома

В момента най-малко 5,4 милиона деца по света живеят в институции и са разделени от семействата си.  80% от тях не са сираци и могат

Инициатива с кауза

Тази седмица сме част от един прекрасен базар за великденска украса. Заредихме се с приятна енергия и емоции  в сградата на  Електрохолд България. Ето как

Върни се обратно в