Електоуреди по кампанията „Заедно можем всичко“

В рамките на кампанията „Заедно можем всичко“ ние съвместно с ЧЕЗ започнахме подмяната на стари електроуреди  на социално слаби семейства. Семействата са от населени места в областите Видин, Враца, Плевен, София област и София град. Новите електроуреди консумират по –малко енергия и ще облекчат сметките за ток през следващите години. Целта е да могат семействата да отделят повече средства и да инвестират в децата си. На родителите се предоставят уреди, закупени от ЧЕЗ и доставени от Техномаркет. На прага на зимата в домовете на тези 22 деца ще има уреди за приготвяне на храна, отопление, пране, почистване и още други, които облекчават живота в домакинствата и носят приятни моменти. Участниците в кампанията залагаме на синергиен ефект – икономии от средства за нови уреди, по- ниски сметки, повече средства в семейства с деца. От натрупания опит в нашата работа сме се убедили, че всята помощ трябва да е бърза, да бъде дадена навреме и да е краткотрайна, за да могат и семействата да стават самостоятелни, а не зависещи от помощи. Това прави кампании като тази много успешни, а участниците в нея удовлетворени.

Ако искате да ни подкрепите може да го направите с Акция „Кенгуру“

Прочетете още ...

Нашата емоционална събота

С участниците в програмата за детско и младежко участие към „Надежда и домове за децата – клон България“ посетихме децата и младежите, настанени в Центъра

Планиране за 2024 от деца за деца

Време е за старт на застъпнически дейности. Разговори за деца в риск. В какво да се състои тяхната подкрепа. Намиране на нови идеи и инициативи.

Върни се обратно в