Инициатива с кауза

Тази седмица сме част от един прекрасен базар за великденска украса. Заредихме се с приятна енергия и емоции  в сградата на  Електрохолд България. Ето как се случи този базар.

От седмици за служителите се организират събития с цел насърчаване на работата в екип, подобряване на комуникацията, изграждане на доверие. В обособено място в офиса на Електрохолд в София в свободното си време всеки служител може да изработи сувенири за великденска украса. Чрез насърчаване на положителна работна среда и ефективно сътрудничество се постига много повече от изработени сувенири. участваме в тях!

Тези  занимания спомагат за намаляване на стреса и подтикват към творчески решения в работата. Изработените продукти се продават, а с наша подкрепа, събраните средства ще достигнат до семейства, които имат нужда от подходяща среда за отглеждане на деца в риск от изоставяне.

Тези базари се превръщат в традиционни и ние с удоволствие участваме в тях!

Прочетете още ...

Нашата емоционална събота

С участниците в програмата за детско и младежко участие към „Надежда и домове за децата – клон България“ посетихме децата и младежите, настанени в Центъра

Върни се обратно в