Lidl направи пореден жест и дарение за семейства и деца в криза

„Надежда и домове за децата- клон България“ и Лидл за пореден път обединиха усилия и ресурс за да подпомогнат семейства в риск.

В последните месеци много от семействата с ниски доходи и малки деца изпитват остра нужда от средства. НДД внимателно разглежда всички случаи и търси възможности за предоставяне на подкрепа. С помощта на партньори работим за това семействата да се чувстват сигурни за бъдещето си и да отглеждат в по-добра среда своите деца. През месец юни предоставихме дарения на над 15 семейства от област Видин. Домакински пособия, дрехи и обувки бяха дадени за деца, чиито родители са загубили работа, озовали са се в кризата без средства или са настъпили необратими промени в семейната среда. Във Враца бяха раздадени дрехи и обувки на шест многодетни семейства, които с огромна благодарност приеха помощта. Всички семейства споделят, че тези дарения ще им позволят да отделят средства от семейния бюджет за своите деца и без подкрепата на „Надежда и домове за децата- клон България“ и Лидл трудно биха се справили.

Прочетете още ...

Ема Кичева, ръководител "Корпоративни комуникации" Лидл България

Приз „Семеен благодетел“

Радостни сме, че успяхме да благодарим на Лидл България за цялостната подкрепа, сътрудниество, разбиране и съдействие на нашата кауза всяко дете да има семейство и

Върни се обратно в