ЛИДЛ в подкрепа на семейството

Вече трета година продължава успешното партньорство между „Надежда и домове за децата – клон България“ и „ЛИДЛ България“. Благодарение на това сътрудничество много семейства от областите:  София град, София област, Плевен, Бургас, Видин, Враца, Велико Търново, Кърджали, Сливен, Стара Загора, Хасково и Ямбол успяват да отглеждат своите деца в семейна среда.

ЛИДЛ България за шести път показва своята социална отговорност и доверие към нашата организация. Изказваме огромната си благодарност за предоставеното дарение, което ще зарадва децата и семействата, с които работим. По някога е  необходим малък жест на внимание, добра дума, или приятелски съвет, за да не се разделят семейства и деца.  Нашите усилия са насочени към тези уязвими семейства, а когато до нас застават и партньори, като ЛИДЛ сме уверени, че все повече деца в България  ще живеят в семействата си.

Прочетете още ...

Ема Кичева, ръководител "Корпоративни комуникации" Лидл България

Приз „Семеен благодетел“

Радостни сме, че успяхме да благодарим на Лидл България за цялостната подкрепа, сътрудниество, разбиране и съдействие на нашата кауза всяко дете да има семейство и

Върни се обратно в