„Надежда и домове за децата – клон България“ в партньорство с LIDL

Когато подкрепяш семейства,  изпаднали в криза и тя застрашава децата да бъдат отделени от родителите си,  ние се опитваме да мобилизираме ресурси за преодоляване на проблема. Работейки с партньори, създаваме мрежа от съмишленици, които да са опора на децата и техните  родственици. Ясната оценка, която правим на областите на развитие на децата, средата на живот, фокусирайки се на напредъка, дава добри резултати и буди доверие в общностите.

През последните месеци наш партньор са LIDL България. С техните дарения бяха подпомогнати 200 деца в 92 семейства от 13 области. Всяка подкрепа за семействата е предоставена след внимателен анализ на потребностите на децата и с уважение към родителите им. За да бъдем още по-ефективни и отговорни, ние предоставихме част от даренията на Фондация „Надежда за малките“ -София, Сдружение „Паралелен свят“  – Пловдив  и СНЦ „Еквилибриум“ –  Русе.

Изказваме благодарност на  LIDL са затова, че намират начин, сили и средства за подпомагане на децата. Подкрепят ги  да остават в семейна среда и да растат, заобиколени от родителска любов. Ние продължаваме да работим за това нито едно дете да не страда от вредите на институционалната грижа.

Прочетете още ...

Обученията са нашият път към успеха

Всеки екип има нужда да се обучава в ефективни техники на комуникация. Поддържане на високо ниво на знания е само предпоставка за ефективно общуване.  В

Посланик на доброто

Георги Симеонов, изпълнителен директор на „Надежда и домове за децата – клон България“ получи наградата „Посланик на доброто“ от Лазар Лазаров, вицепремиер и министър  на

Върни се обратно в