Ненчев подписа Меморандум за разбирателство с британска организация

nentchev-podpisa-Областният управител на Разград Стоян Ненчев подписа Меморандум с великобританската неправителствена организация „Надежда и дом за децата“, която има клон и в България.

Подкрепа на процесите на деинституционализация е сред основните дейности на британската организация „Надежда и дом за децата“ – обясни нейният представител в Разград Татяна Костова. В Разградско НПО-то ще работи за превенция на изоставянето на деца до 3 години. Ще оказва подкрепа на семействата с подобни намерения, включително финансова и материална.

Координация между институциите ще осигурява изпълнението на подписания Меморандум за разбирателство между Областна администрация – Разград и „Надежда и дом за децата“ – клон България.

Източник: http://dariknews.bg/

Прочетете още ...

Права, деца и гаранции

На 19 ноември Програмата за детско участие се събра да обсъжда много важната тема за Европейската детска гаранция. Това ни вълнува защото много от нашите

Дом за децата с надежда за бъдещето

Кръгла маса на тема: „Дом за децата с надежда за бъдещето“, се проведе на 16.11.2022 с любезното домакинство на Областна Администрация на Софийска област. Целта

Върни се обратно в