Проект „Подкрепи сега

„Надежда и домове за децата-клон България“ стартира проект „Подкрепи сега!“ по програма „Ирис“

Програма „Ирис“ е създадена по идея и инициатива на Български дарителски форум, Национална мрежа за децата и Фондация „Работилница за граждански инициативи“(ФРГИ). Програмата се управлява от Фондация „Работилница за граждански инициативи“.

В рамките на проекта  „Подкрепи сега!“ ще бъдат подкрепени общо 105 деца и лица от  21 семейства от областите: Велико Търново, Плевен, Стара Загора, София, София област, Видин и Враца.

Проектът ще бъде реализиран за период от 5 месеца. Целим да действаме кризисно и експедитивно с основен фокус върху превенция на разделянето на детето от семейството. Съвместно с всяко семейство ще бъде изработена индивидуална оценка на нуждите. Ще се подготви и план за подкрепа, на база на нуждите на семейството и тяхната спешност. Чрез модела на АКТИВНА семейна подкрепа, разработен от Надежда и домове за децата –клон България ще се създадат условия за преодоляване на възникналата криза, за емоционална и материална подкрепа на семейството.

Прочетете още ...

Ема Кичева, ръководител "Корпоративни комуникации" Лидл България

Приз „Семеен благодетел“

Радостни сме, че успяхме да благодарим на Лидл България за цялостната подкрепа, сътрудниество, разбиране и съдействие на нашата кауза всяко дете да има семейство и

Върни се обратно в