С благодарност към Лидл България

В нашата страна един от рисковете да бъде изоставено дете е бедността на семейството. Бедността е следствие от много фактори и преодоляването й е дълъг процес.

 „Надежда и домове за децата – клон България“ и Лидл България изградихме ползотворно  партньорство за преодоляване липсата на вещи в бедни домакинства. Благодарение на последното дарение към семействата ще бъдат насочени детски играчки, домакински пособия, електрически уреди, уреди за упражнения и още предмети. Нашите координатори ще имат възможност да ги предоставят на нуждаещите се. Тази материална помощ ще направи по-безопасна средата за живот на децата. 

Полученото дарение ще достигне до деца от София град, София област, Бургас, Видин, Враца, Велико Търново, Кърджали, Хасково, Плевен, Стара Загора, Сливен, Ямбол и Варна.

Лидл, благодарим за подкрепата!

Прочетете още ...

В навечерието на Коледа

За много деца па целия свят идва най-чаканото време на годината. Коледа винаги се свързва с домашен уют, събирания с приятели, много смях и разбира

Нашите гласове имат значение

Кое е общото между децата от България, Руанда, Румъния, Украйна, Южна Африка и Молдова? Може би Надежда и домове за децата? Мечтите и надеждите, или

Върни се обратно в