В Областна администрация – гр.Плевен се проведе кръгла маса

IMG_2600В Областна администрация – гр.Плевен се проведе кръгла маса „Реинтеграция чрез активна семейна подкрепа“, организирана от „Надежда и домове за децата – клон България“ в изпълнение на проект „Стратегическа деинституционализация за премахване на институционалната грижа за деца от 0-3 години в България.
По време на Кръглата маса бяха представени случаи на реинтеграция, осъществени на територията на областта и съвместната работа между НДД, отделите за закрила на детето и доставчиците на социални услуги. 
Участие в мероприятието взеха специалисти от ОЗД, ДСП и доставчици на социални услуги в общността, представителите на общините в областта, областна администрация, РЗИ и РИО – Плевен.

Прочетете още ...

Да отгледаш дете с увреждане

„Да отгледаш дете с увреждане” бе темата на обучение за приемни родители от област Хасково. Областен екип по приемна грижа Хасково На 10 и 11

Уют у дома

През изминалото тримесечие Надежда и домове за децата България  започна реализацията на съвместната кампания с Електрохолд, наречена „Уют у дома“. В рамките на инициативата подкрепяме

Върни се обратно в