„Hope and Homes for Children- клон България” София

На  22. 02. 2013 година получухме дарение от „Сиско Системс  България“ ЕООД,което включва електроуреди, дрехи, бебешки и детски принадлежности,люлки и играчки. Всички уреди са предназначени за семейства с деца, застрашени от изоставяне. Играчките и дрешките ще ползват деца от пет области, което е едно вдъхновяващо начало за малчуганите и техните родители.

„Hope and Homes for Children- клон България”  , благодари на „Сиско Системс  България“ ЕООД за дарението, което е подадена ръка към нуждаещите се деца.

   

През изминалата 2012 година ни подкрепи  „Движението на българските майки“.

Свързахме се с организацията във връзка с работата ни по случай на превенция и реинтеграция на деца от София и  те своевременно се отзоваха. Доброто сътрудничествао, което направихме ще спомогне повече деца да са обградени с любов и семейна грижа. Децата се нуждаят от стабилна, семейна среда и любов, която мажем да им подарим.

Прочетете още ...

Права, деца и гаранции

На 19 ноември Програмата за детско участие се събра да обсъжда много важната тема за Европейската детска гаранция. Това ни вълнува защото много от нашите

Дом за децата с надежда за бъдещето

Кръгла маса на тема: „Дом за децата с надежда за бъдещето“, се проведе на 16.11.2022 с любезното домакинство на Областна Администрация на Софийска област. Целта

Върни се обратно в