Върни ме у дома

В момента най-малко 5,4 милиона деца по света живеят в институции и са разделени от семействата си.  80% от тях не са сираци и могат да се върнат у дома. Искаме да помогнем  в България да няма деца страдащи от институционална грижа и това ще е отличен пример за всички хора!

Нашата работа е да запазим семействата  заедно!

Цялата ни дейност е насочена да помогнем преди да се е случила раздялата.

За децата в институции подготвяме  ясни насоки за връщане у дома без риск и с подкрепа на родителите. Научните изследвания доказват, че няма по-добро място за всяко дете от семейството.  Там то се развива най-добре, защитено е и е обичано.

Всяко дете заслужава мама и тате!

Присъедини се и ти към нашето глобално движение да призовем всички световни лидери да действат сега, за да няма разделени семейства.

Подкрепи децата да се върнат у дома и подпиши Петицията:

Ти, можеш да помогнеш всички  деца в България да живеят в семейства! Дари сега, утре едно дете може вече да е разделено от родителите си!

Прочетете още ...

Едно отговорно партньорство

Лидл България  отново се включват да подпомогнем семейства, които са в криза. Радваме се изключително много, че заедно успяваме да намерим път при преодоляване на

Инициатива с кауза

Тази седмица сме част от един прекрасен базар за великденска украса. Заредихме се с приятна енергия и емоции  в сградата на  Електрохолд България. Ето как

Върни се обратно в